37.4 C
Pitești
marți, iul. 16, 2024

Rectorul UPIT, Dumitru Chirleșan, apel la voluntariat către studenți în lupta anti Covid

    Rectorul Universității Pitești, conf, univ. dr. ing. Dumitru Chirleșan, face un apel către studenții de la Asistență Medicală, din cadrul Universității Pitești, de a se se oferi voluntari în lupta cu virusul SARS-COV-2:
      ,,Adresez și pe această cale, studenților UPIT, celor care studiază la Asistență Medicală, rugămintea de a se oferi voluntari pentru frontul atât de dificil, al bătăliei cu COVID-ul. Spitalul de la Mioveni, dl doctor Trăilă și colegii dumnealui, au mare nevoie de orice ajutor, chiar dacă nu sunteți extrem de specializați, încă.
     Pe lângă satisfacția personală, umanitară veți câștiga experiență de mare valoare pt viitor și chiar si o indemnizație rezonabilă.
     Vă puteți adresa direct Spitalului Mioveni sau la secretariatul facultății. Vă mulțumesc din suflet pentru înțelegere și inițiativă.”  a postat rectorul Universității Pitești, Dumitru Chirleșan, pe pagina personală de Facebook.

Vrei să dai o mână de ajutor? Fii voluntar!
Ești student în anul 3 sau 4 la specializarea Asistență Medicală Generală?
Înscrie-te ca voluntar în sprijinirea unităților sanitare și a serviciilor de urgență prespitalicească pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID – 19.
Ca voluntar beneficiezi de:
– indemnizație de 2500 lei/lună;
– cazare și masă la care se adaugă o indemnizație suplimentară de 20 lei/zi, dacă ești repartizat la unități medicale din alte localități decât în cea în care studiezi sau locuiești;
– o perioadă contractuală de două luni care se consideră stagiu de practică în unități sanitare.
Pentru înscriere în programul de voluntariat puteți suna la următoarele nr. de telefon: 0726224349, 0348453260 sau la adresa rectorat@upit.ro

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ Subiecte Limba și literatura română 2019: Genul dramatic, la prima compunere, și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură, la ultimul subiect

Argesul COOLtural

File de emoții

Argesul COOLtural

Subiecte Matematică BAC 2020: Ce probleme au avut de rezolvat absolvenții de liceu la proba obligatorie a profilului

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!