19.8 C
Pitești
marți, sept. 26, 2023

Despre evenimentul live ”CONFESIUNI” cu Suada Agachi

      Ieri, 10 aprilie, am fost o norocoasă și am participat la o întâlnire de suflet alături de magica Suada Agachi. Pentru cine nu o cunoaște încă, Suada Agachi născută în România, este specialist în tehnici de citire a chipului și analiza trăsăturilor faciale, psiholog, consilier pentru dezvoltarea personală, trainer în fizionomie, limbajul trupului și comunicarea nonverbală, autoare unicei cărți de citire a chipului din România ”Tehnici de Citire a Chipului”. Este o adevărată iubitoare de oameni și poveștile de viață ale acestora pe care ea le citește direct pe fața lor, o oază vie cu ”apă tămăduitoare”, când o asculți-gândurile din cap și neliniștile din suflet se rezolvă și dispar. Suada este o femeie magnifică care te vrăjește cu fiecare gest al ei, dacă ești atent la detalii, vocea-mereu în tonalitatea potrivită, zâmbitoare și plină de mistere vrei să o asculți și să o privești cât de mult posibil.
 Să mă întorc la ce a fost ieri: cum s-a desfășurat? ce atmosferă a fost și despre ce s-a disctutat?
         În cadrul evenimentului ”CONFESIUNI”, Suada a primit în casa ei peste 500 de oameni, live pe platforma Zoom. Înscrierile au avut loc online, iar numărul participanților a fost limitat. Dăinuia o atmosferă plăcută, deschisă, mulți participanți aveau camera pornită ceea ce permitea ca fiecare să citească emoțiile, sentimentele, neliniștile sau bucuriile de pe fețele celor prezenți. Suada a dat cuvânt pe rând la toți cei care ridicau mâna (prin intermediul aplicației ZOOM) și a răspuns la toate întrebările care îi ”frământau” pe participanți, de la ”Spune-mi Suada ce vezi înscris pe chipul meu?” până la întrebări de genul ”Ce să fac ca să îmi găsesc perechea? Care profesie este potrivită în dependență de chipul meu, de elementul meu?”.
          Au participat persoane de toate vârstele, de la adolescenți care își caută rostul în viață, până la persoane de vârsta a treia care și-au pierdut bucuria de a trăi. M-a impresionat sinceritatea oamenilor care au venit în ospeție la Suada și mi-a plăcut încrederea pe care o aveau față de gazdă. Emoționați erau toți pentru că au avut posibilitatea să vorbească în direct, gratuit, cu minunata Suada Agachi. Gazda serii a făcut și cadouri pentru câțiva participanți care își doreau să participe la cursurile ei, dar nu aveau posibilități financiare. Evenimentul a durat cam 4 ore, patru ore în care toți ascultau și așteptau cu sufletul la gură să intre în conversație cu Suada Agachi. A fost un eveniment deosebit care pe mine personal m-a încărcat cu informații de valoare.
          P.S Pe lângă cursurile pe care le organizează Suada, ea oferă multă informație gratuită în online. Aceasta se găsește în interviuri și emisiuni la care a participat, în live-urile de pe pagina de facebook, de asemenea pe site-ul oficial www.suada.ro se găsesc ”bijuterii rare” care sunt la îndemâna celor care au nevoie.
           Sper din suflet că prin intermediul Argeșului COOLtural descoperiți oameni de valoare, de care poate chiar aveți nevoie în momentul acesta! Pentru o viață sănătoasă citiți cât mai multe articole coolturale de calitate!

   Dorina FLUIERAR

Articole asemănătoare

Muzica zilelor noastre: Festin violonistic

Argesul COOLtural

Eveniment cultural: ,,Luceafărul”, omagiat la Pitești

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: Manolescu, despre sine

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!