15.9 C
Pitești
joi, oct. 24, 2024

„Povești de adormit adulții” – stand-up melody în Club Hush

💄„Povești de adormit adulții” – un proiect de stand-up melody plin de umor, după un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena Leana Albu.
🎸Făt-Frumos, împărații și fetele lor, Muma Pădurii, Zmeul și alte personaje care ne-au bucurat copilăria înca trăiesc printre noi! Pe la ce barbershop își mai face mani-pedi Făt-Frumos, de ce a ajuns calul la psiholog sau ce dileme mai au prințesele moderne vă invităm să aflați din acest spectacol spumos, dar care e posibil să vă smulgă, printre hohotele de râs, și câte o lacrimă.
👀Spirit ludic „iremediabil” și inepuizabil, jurnalista și cantautoarea Iulia Bădulescu dă viață poveștilor sale cu un condei ironic și de multe ori autoironic, având totdeauna un mesaj bine inspirat și profund, ce lasă observatorului un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și „feng-shui”, așa că… pregătiți-vă să fiți surprinși!
👩‍🦰Dana Florian, compozitoare, instrumentistă, cântăreață și textieră, este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin. Cu doua albume la activ – „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) – Dana confirma un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.
💁‍♀️Absolventă a Conservatorului bucureștean, Elena Leana Albu este o muziciană carismatică, violonistă de excepție, cântăreață, pianistă, chitaristă, compozitoare, creatoare de poezie și proză și din ce în ce mai mult actriță – altfel spus, o artistă completă și complexa, o prezență garantat cuceritoare la fiecare apariție pe scenă.
📣 Bilete: 30 RON

📲 Info: 0733 956 283

Articole asemănătoare

Muzica zilelor noastre: Între Tomescu și armeni

Argesul COOLtural

Spectacol folcloric de excepție, la Grădina de vară

Argesul COOLtural

Fântâna muzicală – program de vară

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!