CONCERT FUEGO –“ZIUA MEA” , astăzi la Grădina de Vară

0
89
      Vineri, 2 octombrie, ora 18.00, sunteți așteptați la Grădina de Vară a Centrului Cultural Județean Argeș cu spectacolul ZIUA MEA susținut de Paul Surugiu – FUEGO&BAND.
Chiar dacă nu i-am putut fi alături chiar de ziua lui, atunci când a împlinit 44 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus, NU PUTEM RATA acest spectacol plin de emoție și energie pozitivă!
        „Mă bucur din suflet să aud că se vor redeschide, cu norme şi reguli, sălile de spectacol și restaurantele. Sper ca uşor-uşor să ne revenim şi mai sper ca voi, publicul, iubitorii de frumos, să ne fiţi aproape. Să ştiţi că un artist, indiferent de zona fiecăruia, se hrănește cu forța pe care arta o zămislește în el, cu puterea creației și cu aprecierea publicului. Avem nevoie de voi. Mergeți la toate spectacolele care se ivesc. Ascultați muzică românească și susțineți artiștii autohtoni! Cumva, într-un fel sau altul, fie că mulți nu vor să recunoască asta, arta ne este salvarea și ea ne poate aduce cu picioarele pe pământ, ne poate face mai buni și ne poate scoate din negura întristării! ” (FUEGO)
Prețul biletului este de 50 lei.