13.4 C
Pitești
miercuri, oct. 27, 2021

Care sunt cele mai frumoase femei? / Primăvara începe cu ele…

Parfumată cu aromă de brand sau cu miros de pâine, cochetă sau simplă, așa cum este femeia prin casă, harnică sau visătoare, singură sau căsătorită, pe tocuri sau cu picioarele goale prin iarbă, care este cea mai frumoasă femeie?
Poate cea care își face perfect machiajul în fiecare dimineață, poate cea care își pune familia pe prim plan și uită de cea mai importantă persoană din viața ei – ea însăși, poate e cea care are corpul tonifiat sau cea care are pe corpul ei multe cicatrice. Poate cea mai frumoasă este cea care are tot ce își dorește sau, totuși, e cea care deține o funcție înaltă în societate…?
Acest șir poate să continuie pe două sau trei pagini, dar frumusețea nu se măsoară în calitatea machiajului sau banii cheltuiți pe o rochie, frumusețea nu se măsoară în diplomele primite sau lucrurile scumpe pe care le posedă aceasta. Știți care este cea mai frumoasă femeie din lume…? Cea care este fericită, cea care iubește și este iubită, cea care are inima caldă ca o pâine și îi privește pe cei din jur cu ochi și suflet de mamă. Cea mai frumoasă femeie este cea care poate să se conecteze cu mama Natură, cea care se înfrumusețează de la lumina lunii, cea care nu este într-o competiție cu alte femei, cea care are sufletul și ochii curați ca roua dimineții, cea care este, pur și simplu, fericită… Cineva poate spune că fericirea este relativă, dar există lucruri care, indiferent de modă sau an în calendar, rămân temelia fericirii.
Să fii femeie fericită înseamnă totul. Să te iubești și să fii împlinită, deci frumoasă, indiferent de vârstă, dispoziție și poziția socială. O femeie fericită va străluci din mulțime, fără farduri și sclipici artificial. Ea va rămâne o regină, indiferent de valoarea hainele pe care le poartă și indiferent de situația din viata ei. La mulți ani, minunate, frumoase, fericite femei!

 

Sura foto: www.pinterest.com
Autor picturi: Pino Daeni

                                             Dorina Fluierar

Articole asemănătoare

Cartea zilelor noastre: Un dʼArtagnan moldav

Argesul COOLtural

Debut editorial – Ana Maria Puiu

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: Orori comuniste

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!