Seminar de informare în cadrul RO-CULTURA – Pitești

0
226

       Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, în calitate de Operator de Program, organizează, în data de 11 martie 2019, în sala de conferințe a Consiliului Județean Argeș, un seminar de informare cu privire la oportunitățile de finanțare disponibile în cadrul Programului RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021.
Programul RO-CULTURA este cel mai important program de finanțare a sectorului cultural din România, dispune de un buget total de peste 29.000.000 euro și cuprinde 7 apeluri de proiecte.
Primul apel a fost lansat în data de 4 februarie a.c. și vizează susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate.
Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite, până luni, 4 martie 2019, ora 12:00, formularul de înregistrare disponibil aici: https://www.ro-cultura.ro/…/seminar-de-informare-pitesti-11…
Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.
Pentru mai multe informații despre Program, vă invităm să accesați: www.ro-cultura.ro

Despre Granturile SEE și Norvegiene:
Granturile SEE și Norvegiene reprezintă contribuția financiară acordată de Norvegia, Islanda și Liechtenstein pentru reducerea disparităților economice și sociale în Europa și pentru consolidarea relațiilor cu 15 state membre ale Uniunii Europene.
Valoarea totală a contribuției financiare aferente Granturilor SEE și Norvegiene 2014 – 2021 este de 2,8 miliarde de euro. România beneficiază de un buget total de 500 milioane de euro, a doua cea mai mare alocare financiară dintre cele 15 State Beneficiare.

Persoană de contact: Dna Monica VASINCU, ofițer comunicare
Tel: 021.222.84.79 (interior 107)
Email: office@ro-cultura.ro