Parada Bicicletelor, Pitesti – Editia a V-a

0
1342

Duminică, 17 iunie 2018, se va desfășura cea de-a v-a ediție a Paradei de Biciclete în Pitești. Evenimentul are ca scop promovarea deplasării pe două roți și educarea tuturor participanților la trafic în ceea ce privește prezența pe partea carosabilă a acestor vehicule.

Organizatorii au câteva recomandări pentru participanți:
,,Verde, Alb si Portocaliu: încercam să colorăm și parada de anul acesta! Dacă dețineți un echipament/tricou cu una din culorile menționate, vă invităm să le “etalați” duminică, 17 iunie! Nu obligăm, doar recomandăm!

Cele mai IMPORTANTE REGULI ce trebuie RESPECTATE:

1) NU DEPĂȘIM PRIMA BANDĂ DE CIRCULAȚIE – mergem 2, maxim 3 in paralel.
2) NU ÎI DEPĂȘIM PE CEI DIN FAȚA NOASTRĂ – nu este concurs, nu sunt premii, nu dovediți nimic dacă arătați că știți să mergeți mai repede (sunt concursuri de profil pentru aceasta mândrie) – viteza medie de deplasare o sa fie de 10km/h.
3) FĂRĂ: alcool, înjurături, MERS PE TROTUAR – vrem sa dovedim ca putem fi respectați în trafic, atâta timp cât și noi respectăm!
4) Din Piața Milea până în Piața Primăriei deplasarea se va face PE LÂNGĂ BICICLETE!
5) Mi­norii cu vârste de sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de câte un adult

Această defilare are un scop mult mai mare decat cel prezentat în descrierea evenimentului, și anume, să realizam că noi, bicicliștii și nu numai, ci și toți iubitorii de orice fel de mișcare, suntem în număr foarte mare în Pitești și în continuă creștere de la an la an.

Anul acesta avem o premieră în ceea ce privește organizarea și anume, am strâns câțiva sponsori iubitori de mișcare și de un stil de viață sănătos și care nu au stat nici măcar o secundă pe gânduri în momentul în care i-am contactat în scopul de a se alătura acestui eveniment.

Vor fi multe cadouri și ar trebui să ajungă tuturor. Vom încerca să ajungă la fiecare participant cel puțin un cadou din partea sponsorilor. În cazul în care acest lucru nu se realizează, ne cerem scuze in avans, dar promitem că la anul ne vom organiza mai bine în acest sens.”

Așadar, organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare in jurul orei 11:00, în Parc Lunca Argeșului (intrarea principală) pentru socializare, poze și pentru a ne cunoaște mai bine înainte de plecare.