Fundaţia Aid for Piteşti – clase de vară pentru copii

0
2303

De o bună perioadă, Fundaţia Aid for Piteşti organizează anual, gratuit, o activitate educaţională sub genericul: Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este între 3 şi 7 iulie (luni – vineri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

Activităţie sînt organizate pe grupe de vîrstă şi sînt susţinute de instructori din Statele Unite, cu o bogată experienţă. Zilnic, în cele 2 ore, copiii participă la:

– discuţii pe teme biblice, activităţi de dezvoltare a vocabularului limbii engleze,

– conversaţii în limba engleză şi vor învăţa cîntece în limbile engleză şi română. De asemenea, îşi vor dezvolta activităţile creative prin lucru manual (colorat şi decupat). Lecţiile vor fi traduse de traducători competenţi, astfel încît

– fiecare copil să înţeleagă mesajul transmis.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală, pînă se termină cursurile, pot asista la ore, pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup, condus de Marc Curfman, un instructor din Statele Unite. După cum am menţionat, intrarea este liberă iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

Relaţii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.