,,Acusticul de week-end” un proiect frumos și ambițios la Filarmonică

0
1077

Seria concertelor acustice va începe în luna iunie. Trupe românești importante vor concerta pe scena Filarmonicii în fiecare Sâmbătă din această lună. Sesiunile acustice încep cu Vița de Vie pe 3 Iunie și vor continua cu Byron si Alexandra Ușurelu pe 10, respectiv 17 Iunie.

,,Muzica reprezintă o parte importantă în viaţa de zi cu zi. Fie că vrem sau nu, suntem înconjuraţi de muzică şi ceva care este atât de constant va reuşi cu siguranţă să ne afecteze într-un fel sau altul. De aceea, dorim să oferim prin acest proiect ,,Acusticul de weeek-end”, muzică de calitate piteștenilor. Alternativele sunt mereu binevenite si diversitatea culturală ne ajută să evoluam. Vă așteptăm în fiecare sâmbătă la Filarmonică pentru a vă bucura de sesiuni acustice excepționale!” a declarat Dan HODOȘ, consilierul primarului Cornel Ionică și coordonatorul proiectului, alături de managerul Jean Dumitrașcu.

Vița de Vie deschide seria sesiunilor acustice de la Filarmonica Pitesti. Va asteptam sambata, 3 iunie, de la ora 20.00. Preţul unui bilet este 20 de lei, respectiv, 15lei, în funcţie de categoria locului. Abonamentele nu sunt valabile.

Înființată în 1996, formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat “Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja consacratele Holograf și Timpuri Noi.

În 1999 Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească prin lansarea albumului „Fenomental”, pe casetă audio și al videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”.

Membri actuali:

  • Adrian Despot – voce, chitară
  • Adrian Ciuplea – chitară bas
  • Cezar Popescu – chitară
  • Sorin “Pupe” Tănase – tobe (co-fondator)
  • Mihai Ardelean – clape

Așa că bucurati-vă de muzică!