,,Carpatica” – un nou număr

0
890

REVISTA „CARPATICA” A IEȘIT DE SUB TIPAR

De data aceasta, „Editorialul” a fost înlocuit cu două poezii dedicate desigur sexului frumos, „comandate” celor doi autori de mare talent care sunt Constantin Craifaleanu și Adrian Mitroi.
În acest număr mai puteți citi din creațiile literare ale „Senatorilor de drept”: Adrian Mitroi, V. D. Ghilencea, Nicolae Cosmescu, Mihail Ghițescu, Ilzi Sora, Steluța Istrătescu, Ion Dincă, Nic Petrescu și Constantin Vărășcanu, în ordinea în care-i găsiți în revistă.


În paginile alocate „Invitaților speciali” îl reîntâlnim pe mult prizatul poet Constantin Craifaleanu, pe polivalentul om de cultură Constantin Samoilă, pe renumitul publicist Gheorghe Mohor, pe Nicolae Berbec, și pe prolificul poet Nicolae Braniște;
– Spațiul alocat studenților argeșeni, coordonat de Denisa Coroja, este onorat de semnăturile Marinei Pantazi, Lilianei Jugănaru, Marius Ionescu, și evident de cea a Denisei, dar și de noile apariții, purtând numele de Georgiana Ciobanu și Cătina Amza.
-de la Palatul Copiilor, Simona Marineață, coordonatoarea rubricii „Preuniversitaria”, ne îndeamnă să citim din creațiile Adei Benția și ale surorilor Cîrstea.
– revista se încheie cu două poemele ale cunoscutului grafician Cornel Nicolescu, aflat la ora debutului în revista noastră.