37.4 C
Pitești
marți, iul. 16, 2024

Irina Ușurelu ”Despre schimbările care au loc acum pe pământ și Lumea Nouă”

Una dintre frumusețile lumii în care trăim la momentul prezent este faptul că suntem în căutarea Sinelui nostru, vrem să descoperim divinitatea din noi, potențialul și darurile cu care suntem înzestrați de la naștere. Astăzi vă prezint un suflet care vindecă alte suflete autentice, ieșite din tipare și pregătite să trăiască viața altfel decât ne-am obișnuit.

Prezentare.
Salut, drag suflet iluminat!

Povestește, te rog, absolut tot ce simți la întrebarea: ”Cine este Irina?” (vorbește te rog si despre darurie tale).

Eu sunt Irina Ușurelu, un suflet vechi venit într-o familie frumoasă cu 3 copii. M-am născut cu o cruce a reîntruparii „CROSS OF BEGINNINGS” (ceea ce am descoperit din HumanDesign) de unde vine și entuziasmul meu pentru a iniția schimbarea la fiecare femeie care intră în cîmpul meu. Sunt unul din acei co-creatori ai planetei venită cu menirea de a aduce lumină și a lăsa o amprentă pe oriunde merg și în cîmpul fiecărei persoane cu care mă conectez. Calea autocunoașterii, vindecarii și re-creării Eu-lui meu a fost lungă, de peste 10 ani de zile. Fiecare studiu, program, mentorat pe care l-am făcut a venit pentru a deschide o nouă ușa spre a mă cunoaște și desigur spre a largi și mai mult abilitatea mea de a vindeca și ghida spre SINE femeile cu care lucrez. Acum sunt bucuroasă să aduc valoarea în lume prin darurile mele și anume: cel de a vindeca prin vibrația vocii mele, cel de a simți la nivel de corp ceea ce simt alți oameni, darul clarcunoașterii, darul clarviziunii și darul transformării pînă la realizarea intenției. Pot să-mi duc darurile în lume anume prin instrumentele învățate în Coaching, Psihosomatică, NLP, Mindfulness, Human Design și mai nou prin citirea in Cronicile akashice. Dintotdeauna am fost și m-am simțit diferită, de parcă aveam senzația ca nu eram de pe planeta noastră, iar in momentul în care am reușit să mă conectez la dimensiunea din care vine sufletul meu, eu m-am simțit acasă, iubită, acceptată și importantă. Iar odată ce am descoperit trauma cu care m-am născut, dupa HumanDesign și anume cea a respingerii, am avut claritate asupra multor lucruri, evenimente și stări pe care le-am experimentat de-a lungul vieții. Cel mai important este faptul că am învățat să-mi recunosc trauma și să merg în ea cu blândețe și gingășie față de mine însămi, ceea ce fac acum cu femeile cu care lucrez. Din această stare de iubire necondiționată, acceptarea, non-judecata, cu blândețe pot acum vindeca și ghida spre autocunoaștere și autorealizare sufletele minunate care vin spre mine.

-Spune te rog ce se întâmplă cu Pământul și energia lui la această etapă? Ce se întâmplă cu oamenii? Prin ce schimbări trecem cu toții?

Pămîntul acum trece prin schimbări fenomenale de ridicare a vibrațiilor, ceea ce noi oamenii resimțim la nivel de corp, la nivel de stări psiho-emotionale. Pământul reprezintă principiul feminin, este planeta vindecării, fertilității și creației. Cu dragostea ei și acceptarea necondiționată, ea transformă chiar și pe cei care vin aici cu intenții egoiste de înrobire și autoafirmare în detrimentul altor oameni. Puterii Pământului, susținută de Creator, nu poți opune rezistență. Poți fi doar cucerit de măreția acesteia. Indiferent de câtă durere ar fi provocată planetei, ea iartă și se vindecă atât pe sine, cât și pe cei care au venit aici pentru a supune Pământul. Pământul este Mamă. Și pentru ea, absolut toți locuitorii sunt copiii ei, fără împărțire în „răi” și „buni”. Iar matricea este partea umbră a maternității, cu energii care educă umanitatea, iar ca rezultat are loc transformarea conștiinței colective. Lumea Nouă este despre realitatea Iubirii Necondiționate. Nu este nevoie să distrugi nimic sau pe nimeni. Nu trebuie să te lupți cu nimeni. Nu trebuie să te compari cu nimeni. Nu există mai jos/mai mare. Există doar suflete care vin aici pentru a câștiga experiența necesară Sursei, ceea ce înseamnă că toată lumea lucrează pentru binele comun – de dragul evoluției Universului. Sistemul energetic al planetei este o proiecție a stării colectivului. Așa cum Luna (principiul feminin) reflectă lumina Soarelui (principiul masculin), tot așa Pământul reflectă focalizarea co-creatorilor întrupați pe planetă, care acum fac o muncă enormă nevăzută, dar resimțită. Dacă se pune accentul pe suferință, atunci realitatea globală creează condițiile suferinței. Dacă se pune accentul pe Iubire, pe acceptarea necondiționată a tuturor experiențelor și a punctelor de creștere, atunci realitatea globală oferă oportunități pentru această creștere în modurile în care alegi să fii ghidat în viața de zi cu zi. Prin urmare, alegând să percepem viața bazată pe Inimă, contribuim la transformarea rețelei energetice planetare, numită Matrice, recodându-i cristalele în Libertate, Iubire și Unitate. Matricea nu este o constrângere. Aceasta este o lege care este prescrisă de conștiința colectivă. Atitudinile din matrice sunt restricții mentale susținute de cele colective (create de societatea însăși) egregorii (clusters de modele mentale și emoționale create de cineva și cândva, deci nu sunt relevante în acest moment aici și acum și care inspiră valori și credințe iluzorii). Când începi să-ți permiti să vezi dincolo de matrice și să gândești în afara cutiei, eliminând din capul tău diviziunea în „corect” / „greșit”, atunci extinderea posibilităților se activează în realitatea ta. Când eliberarea și recablarea minților are loc în cantități de masă, atunci are loc o manifestare a condițiilor de viață reînnoite pentru întregul colectiv în materie. Aici țin să menționez ca nu sunteți pioni care trăiesc după instrucțiunile altcuiva.
Voi sunteți creatorii care determină calitatea vieții și posibilitățile realității din jurul vostru, de fiecare dintre voi depinde starea conștiinței voastre și a conștiinței colectivității în care va aflați. Orice mare schimbare începe cu a-ți permite să gândești diferit și să visezi în mintea ta. Într-o oarecare măsură, saltul cuantic este deja în curs. Este o pregătire pentru această tranziție cuantică. Iar saltul în sine va deveni o schimbare radicală în spațiu-timp, după care vor avea loc reforme rapide în materie, în corpurile fizice și la nivel global în toate sferele societății. Acum mulți s-ar putea simți ca și cum sunteți blocați în interlume. Asta este adevărat. Pentru că abilitățile multidimensionale se deschid, iar conștiința oamenilor citește multe ramuri ale realității în același timp. Te simți atât aici, cât și în Lumea Nouă în același timp. Noaptea sau în plină zi, pot fi redate în fața ochilor tăi „filme” fantastice și în același timp realiste despre Noua Realitate. În lumina acestor procese energetice puternice se poate resimți lipsa dorinței de a acționa și a face sarcinile de rutină. Acum starea este astfel încât interesul pentru viața de zi cu zi poate dispărea. Sau se poate transforma în general în această perioadă atât de mult încât îți dai seama brusc că nu ești unde ar trebui să fii și că deja ai depășit acest loc și mediu, prin urmare, rămânând în zona de confort, experimentezi tristețe și depresie. Aceste energii vă ajuta acum mai mult ca niciodată să identificați ceea ce vă împiedică sa trăiți fericirea. Toate sufletele tind spre Iubire și libertate. Prin urmare, când ceilalți îl vor vedea pe cel care s-a eliberat de limitările mentale și și-a deschis Inima, vor dori și ei să-și reformeze viața, re-creînd realitatea în care trăiesc.

-Cum descifrăm conceptul ”Lumea Noua”? Care vor fi cele 3 reguli de bază pentru oamenii din Lumea noua?
Acum totul este multidimensional. Nu mai are sens să adoptăm o abordare secvențială rațională. Tot ce este „Categoric și liniar” este o strategie de lume veche care vine din ego și minte. În Noul Timp, realitatea este controlată din Inimă, adică din starea de Iubire Necondiționată, pentru care nu există nicio împărțire în bun și rău. Flexibilitatea și fluxul sunt calitățile necesare pentru o viață fericită în noua lume. Pentru a dezvolta aceste calități, acum în mod regulat există bucle de timp și aruncarea în ramuri paralele ale realității pentru a le reseta la zero.Toate acestea se întâmplă în viața reală. Fizic, te afli în aceeași paradigmă, dar la nivelul stărilor interne trăiești episoade diferite, uneori opuse în frecvențele și proprietățile lor. Într-o zi ești „aruncat” în viitor în Lume nouă. Aici ai Sentimente de euforie și intimitate incredibilă. În astfel de zile, totul merge ca prin magie. Magia este reală. Și într-o altă zi te pot cufunda în trecut (în funcție de stare, evenimente și relații cu oamenii). În acele zile, ai impresia că te-ai întors într-o versiune veche a ta. Aici nu este suficientă energie, iar starile sunt din acele de joasă frecvența, unde mai sunt resentimente, supărări, necorespundere, nemulțumire sau neacceptare. Acest lucru se întâmplă pentru a corecta și accelera tranziția personală și globală, prin învățarea lecțiilor. Aici pot să vă sprijin în a elibera de la nivelul cîmpului fizic și energetic traumele, astfel încît sa recreăm ceea ce a fost și sa priviți orice experiență ca fiind una absolut necesară.(prin trăirea stărilor). Astfel înveți ușor să cochetezi cu Iubirea Necondiționată și să trăiești clipa. Această abordare este cea care garantează că în cele din urmă totul va fi spre binele vostru. Nu evitând scenariile „negative”, ci acceptându-le la nivel de conștiință ca repere potențiale de creștere.

-Pe care principii se vor baza relațiile în Lumea Nouă?
În Lumea Nouă ne vom baza pe aceleași principii doar ca acestea vor fi aliniate cu inima.

Principiile pe care sa le adoptăm sunt:
Iubirea necondiționată și acceptarea a tot ceea ce se întâmplă ca atare, fără a judeca.
Matricea 3d și „agenții” săi în lumina persoanelor dependente de anumite standardele general acceptate nu sunt dușmanii. Aceștia sunt cei care ne învață să ne alegem și să devenim Creatorii independenți și imparțiali ai realității. De asemenea, îi înveți și îi sprijini pe ceilalți să crească, numai atunci cand te alegi pe tine, mai ales in momentele in care nu le ești convenabilă tuturor.

Un alt principiu este:
Sinceritatea față de sine și față de oamenii din jur.
„A fi bun” prin minciună este un truc al ego-ului, care sugerează că vei „răni” pe cineva dacă ești sincer, dacă te alegi pe tine însuți. Iar iubirea necondiționată nu presupune o comoditate pentru alții. Aceasta nu este umilință, ci o stare de acceptare și sinceritate față de tine și oamenii din jur.

Un alt principiul este:
Percepția asupra realității crează evenimentele ulterioare. Alegerea percepției poate fi întotdeauna schimbată printr-o conștientizare a punctelor de creștere, a lecțiilor și a avantajelor care sunt întotdeauna acolo, e nevoie doar sa le observi, ceea ce putem face în sesiunile unu la unu. Doar începînd  de aici se poate schimba și realitatea exterioară. Fluxul vieții acum în special ridică diferite situații, inclusiv provocatoare. Ceea ce este dat din exterior nu poate fi schimbat. Dar de percepția a ceea ce vrei să vezi în acest exterior – probleme și deznădejde sau puncte de creștere și oportunități, va depinde de direcția în care se va desfășura lanțul evenimentelor ulterioare și ce fațetă îți  vor arăta în cele din urmă alți oameni.

Un alt principiu este că:
Vocea Inimii este cea pe care sa ne bazăm și e mai presus decît orice.Acum e mai important ca oricînd să ai încredere în simțurile tale interioare, în intuiția ta și în ceea ce vrea corpul tău să-ți spună. Este timpul să alegem ce rezonează cu noi cu ușurință și dragoste.

-Cum să ținem pasul cu schimbările energetice ale Pământului?

Cel mai important aspect pe care sa-l introducem în viața noastră este observarea stărilor, legăturii dintre evenimentele la nivel planetar și ceea ce simțim în interior, atît la nivel fizic cît și psiho-emotional. Corpul vorbește cu noi mai mult ca niciodată și acesta te va semnaliza atunci cînd nu acționezi conform cu nevoile sufletului tău, prin diverse simptome fizice sau așa numitele „boli”. Indicator al faptului ca trăiți în conformitate cu energiile actuale este starea interioară de inspirație, satisfacție și fericire pe care o resimțiți mereu, orice faceți. Starea de a FI, indiferent de factorii exteriori, este cea care da sens vieții și te ține mereu în stare de flux. Pentru a ne întoarce spre starea naturală de existență este foarte important să ne debarasăm de filtrele inoculate încă din fragedă copilărie, de traumele și blocajele înmagazinate și să ne Re-Creăm autentice, iubitoare și vulnerabile. Acesta este un proces complex spre care îndemn oamenii să meargă conștient, pentru ca această lucrare interioară nu se face în 1-2 luni, dar poate dura și ani de zile. Important este să începeți sa faceți ceva pentru voi, zilnic. Cel mai simplu instrument pe care îl puteți utiliza pentru a ameliora starile din această perioada este respirația conștientă, foarte cunoscută în întreaga lume prin efectele vindecatoare, eliberatoare și activare a fluxului energetic interior. O astfel de practica simpla și eficientă se numește „Letting go” și aceasta presupune sa facem o inspirație profundă timp în care ne imaginăm cum toate emoțiile și stările resimțite le aducem și concentrăm la nivel de piept. Apoi cu un expir rapid, profund pe gură  eliberăm toate emotiile de la nivelul pieptului. 5- 10 repetari a acestei practici va schimba starea interioară ușor și simplu.

Terapiile, programele de autocunoaștere, tehnicile de respirație, meditație sunt destinate pentru a învăța să vă auziți intuiția, care nu este altceva decît vocea inimii și să acționați în conformitate cu aceasta. Aici vreau să menționez sa alegi cu inima maeștrii cu care vei lucra, pentru ca este foarte importantă compatibilitatea energetica cu sufletul care te ca conduce spre vindecare, autocunoaștere și Iubire Necondiționată.

-Ce obicei să introducem în viața noastră pentru a ne ridica frecvența vibrațională, pentru a rămâne în echilibru, în armonie (doar suntem un tot întreg cu pământul și trebuie să corespundem)?

Esența Noului Timp și a creșterii spirituale nu este despre a face  practici și a medita incontinuu, ci în a deveni conștient în viața reală. Poți face aceasta prin a te alege și a acționa în conformitate cu valorile, principiile și dorințele tale, realizând că nu poți rani pe cineva atît timp cit la baza acestora este Iubirea. În lucrulul cu un ghid spiritual, cu un coach puteți crea acel pilon interior de neclintit anume din aceste calități, volori si principii care sa fie bazate pe iubire de sine și de oameni.
Odată ce ai acest pilon interior vei atrage oamenii, situațiile și oportunitățile în conformitate cu acesta și cu vibrațiile energetice pe care le emani. Aici vreau să vin cu o concretizare că vibrațiile energetice nu sunt altceva decît acea energie vitală pe care o aveți, o emanați și o investiți în tot ceea ce faceți.

Cele mai simple obiceiuri de ridicare a vibrațiilor energetice și a nivelului de conștiință sunt:

  1. Acceptarea și renunțarea la așteptări.
    Observați momentele în care aveți așteptări de la ceilalți. Vorbiți despre ceea ce vă doriți oamenilor din jur și luați aminte ca nimeni nu va citi gândurile voastre, iar odată ce oamenii nu cunosc despre așteptările voastre, nu vor acționa în conformitate cu acestea. Mantra care pe mine m-a ajutat să renunț la așteptări este: „Nimeni cu nimic nu-mi este dator în această viață”. De aici începe magia, pentru că odată ce vă asumați responsabilitatea pentru dorințele și nevoile actuale, lucrurile minunate se întîmplă fără să aveți așteptări, iar de aici vine și starea de mulțumire pentru tot ceea ce se întâmplă în viață.
  2. Recunoștința- o puteți practica în fiecare clipă, în orice situație. Încearcați mereu să observați partea pentru care ați putea simți recunoștință azi aici și acum. Este una din cele mai simple metode pentru a ridica nivelul energiei vitale.
  3. Iubirea necondiționată…De fiecare dată întreabă-te: Cum aș acționa dacă aș ști că sunt parte din Dumnezeu? Astfel vei elimina judecata și vei acționa cu fiecare suflet, în fiecare situație cu iubire și blândețe. Anume iubirea este legea primordială de care ai trebui sa ne conducem acum în noile energii.

    -Ce vrei să le transmiți oamenilor de pe tot globul pământesc?

Motivul oricărei experiențe dureroase și a tot ceea ce este un declanșator emoțional pentru tine este că într-un fel nu te-ai ales și ai fost critic cu tine, ceea ce s-a reflectat în atitudinea față de tine din partea oamenilor sau a spațiului. Și acum SARCINA ta este să schimbi această atitudine față de tine și să dovedești prin acțiuni (și motivele lor) că nu ai pe nimeni mai valoros decât tine. Din această poziție poți oferi lumii IUBIREA ta. Anume aceasta este cunoașterea și starea la care lucrează cu adevărat maeștrii spirituali. Maestrul este cel care te va sprijini să ajungi la o anumită stare, la o acordare cu sufletul tău, care îți permite să te auzi pe tine însuți. Maestrul te ajută să elimini diviziunile din minte aducând totul la egalitate, fără judecată, fără judecată și fără programare în stilul „ar trebui” sau „corect/greșit”.
Fiecare are propriile valori și propriul concept de fericire, iubire, abundență, relații etc. De aceea este important să le identifici pe cele autentice, care sunt aliniate cu sufletul tău, nu să urmezi orbește valorile egregoriale, superficiale, de unde rezultatul, cel mai probabil va fi de pseudo-fericire, pseudo-bogăție, pseudo-iubire și, ca urmare, pseudo-viață.
Sufletul nu are reguli. La nivel de suflet nu există programe, nu există limitari.
Există doar Iubire, care se manifestă spontan, imprevizibil și senzual. Această stare trebuie urmată dacă vrei să rămâi o persoană vie, să ai fericire reală, relații sincere, bogăție a lumii interioare și exterioare și să trăiești o viață împlinitoare.
Îți mulțumesc Draga mea pentru ceea ce faci, pentru că aduci lumina în lume in modul tău unic.

-Eu te mulțumesc pentru claritatea ce ai adus-o și recomandările cu care te-ai împărțit. Să ți se întoarcă înmiit.

  

Dorina FLUIERAR

Articole asemănătoare

TRUPĂ RENUMITĂ, CONCERT DE ZILELE PITEȘTIULUI

Argesul COOLtural

În această seară, artiști din Olanda invitați la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: Marita

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!