28.7 C
Pitești
joi, sept. 21, 2023

Fii partenerul echipei LOGISCOOL!

     Școala LOGISCOOL Pitești  își redeschide porțile! Lider în oferte educaționale și programare IT, LOGISCOOL dă startul unei noi serii de înscrieri pentru cursuri de programare IT adresate copiilor și adolescenților. Cursurile se vor desfășura atât la sediul nostru din Pitești, strada Basarabiei, nr. 17, cât și online. Cunoscând nevoia de talente digitale, LOGISCOOL a reusit să transforme consumatorii de tehnologie în creatori de tehnologie. Dacă viitorul omenirii va fi unul al tehnologiei, atunci LOGISCOOL, academia în care se învață magia IT, este pregătită să te formeze.

 

       Nu știm cum va arăta  viitorul omenirii, însă multi dintre noi își imaginează o fascinantă lume a tehnologiei. Școala noastră vine in întâmpinarea tuturor copiiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 si 17 ani, care vor să învețe limbajul IT și să-și dezvolte abilitățile din spațiul cibernetic. Nevoia de talente digitale este în continuă creștere în întreaga lume. Mijloacele tehnologice nu mai reprezintă doar accesorii, ci și elemente absolut necesare pentru viitor.

      Începând cu data de 21 septembrie vă așteptăm la sediul nostru pentru a vă bucură de lecțiile DEMO oferite gratuit pentru o mai bună înțelegere a platformei noastre și a cunoștințelor împărtășite de trainerii noștri. Înscrierea se poate face accesând linkul https://www.logiscool.com/ro/register/open-days?location=pitestiInformații puteți obține și la numărul de telefon 0739 881 381.

     Pentru înscrierea la următoarele cursuri puteți accesa pagina școlii și formularul de înscriere vă este pus la dispoziție cu linkurile de înscriere:

Echipa LOGISCOOL te invită să-ți urmezi visul și să i te alături într-o călătorie inedită!

Articole asemănătoare

ULTIMA ORĂ Subiecte Limba și literatura română 2019: Genul dramatic, la prima compunere, și prezentarea unei întâmplări petrecute în timpul unei activități de lectură, la ultimul subiect

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: O ”vrabie” de soi

Argesul COOLtural

Cititul – un mod de a exprima iubirea de sine

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!