10.4 C
Pitești
vineri, mart. 24, 2023

Vă fac poftă de … citit. Cartea ”SĂNĂTATEA OMULUI” de Serghey Nikolaevici Lazarev

Să citești este întotdeauna la modă pentru că în așa fel tu ai grijă de mintea, spiritul și sufletul tău care este divin. Astăzi o să vă prezint o carte care m-a marcat. Veți descoperi ce responsabilitate avem atât pentru viața noastră, cât și pentru viața copiilor noștri, dar și a întregului Pământ. Și cum ceea ce suntem, ceea ce facem, ce gândim, ce simțim este direct proporțional cu ceea ce ni se întâmplă în viață. Aici se îmbină știința cu religia, iar autorul explică până la cele mai mici detalii totul.

Serghey Nicolaevici Lazarev este autorul a numeroase cărți cu privire la calea spirituală și dezvoltarea omului. El cercetează, de mulți ani, relația reciprocă dintre starea sufletului omului și destinul lui. În cărțile sale autorul vorbește despre cum faptele noastre se reflectă asupra sănătății, asupra propriului viitor și cel al copiilor noștri.
În viitorul apropiat, oamenii vor trebui să-și schimbe modul de gândire. În caz contrar, nici o decizie financiară sau politico-economică nu va putea să îmbunătățească situația. Omenirea are în fața ei o sarcină serioasă: transfomarea gândirii, trecerea la un nou mod de gândire.
 Cartea cere să fie citită, dar eu o să vă prezint câteva fragmente din aceasta, pentru a vă inspira să vă delectați din aceasta. Vreau să menționez că aici veți găsi pași concreți pentru a elimina negativul din viața dumneavoastră.
”Deseori pedeapsa pentru un păcat reprezintă chiar o consecință a încălcării legii sufletului, pe care noi nu o înțelegem”
”Un om, așa cum îl vedem noi, reprezintă doar vârful unui aisberg, iar acea parte uriașă, ascunsă, este chiar subconștientul său, care este complet diferit…De aceea, urmând sfatul meu, atunci când o persoană elimină ura, supărarea și judecata din subconștient, aceasta se vindecă.”
”Ura, pătrunsă în subconștient, se va întoarce întotdeauna sub formă de boală, care va fi consierată o pedeapsă de Sus, dar acest lucru se va întâmpla în conformitate cu legile după care se dezvoltă sufletul nostru.” 
”Atunci când gândim în termeni de bine sau de rău, evoluția încetează.”
”Să luaăm, de exemplu, boala…Acest lucru reprezintă un rău pentru corpul nostru, pentru destinul nostru, însă este un bine pentru sufletul nostru, deoarece sufletul se purifică prin suferințe în momentul în care trupul își pierde sau își stăpânește propriile instincte animalice.”
”Sufletul este teritoriul lui Dumnezeu”
”O boală, o problemă de sănătate, împiedică un om, îl oprește de la comiterea faptelor rele și îi permite să-și îmbunătățească propriul caracter. În acest mod, boala face o persoană mai bună, înfrînându-i agresivitatea și instinctele animalice. Am înțeles că este imposibil să învingi o boală grea fără să îți schimbi caracterul.”
”Starea sufletului influențează sănătatea trupului.”
”Creșterea temperaturii are legătură în mod direct cu scăderea energiei organismului și, împreună cu aceasta, scade și imunitatea, ceea ce reprezintă un pericol serios.”
”Gândirea categorică este întotdeauna agresivă.”
”Dumnezeu există în lucrurile mărunte, iar diavolul în extreme.”
”Atât comportamentul, cât și faptele noastre sunt înregistrate în câmpul nostru informațional, pentru care vom fi nevoiți într-o zi să plătim.”
”Cel care a decis să se schimbe și să devină mai bun, va putea să-și învingă propriile probleme, boli și să învingă orice situație negativă. Rămâne doar întrebarea: în ce măsură este un om pregătit pentru acest lucru.”

Dorina FLUIERAR

Articole asemănătoare

Astăzi, avem jazz la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

Muzica zilelor noastre: Omagiu unui Lord

Argesul COOLtural

Concert simfonic umanitar la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!