18.7 C
Pitești
sâmbătă, apr. 13, 2024

Copii, La mulți ani!

         Am avut parte și de zile cu soare, cald și bine, iar de 1 iunie am avut parte de o binecuvântare cerească- ploaia. Aceasta înseamnă belșug, bogăție, sănătate, curățenie. O să vă spun un mic secret, copiii nu s-au întristat deloc, deoarece aveau încredere în organizatori că sărbătoarea lor oricum va avea loc. Mai alarmați au fost maturii pentru că afară  ploua. Iarăși avem ce învăța de la cei mici, cum ei pur și simplu au încredere, acceptă fenomenele naturii într-un mod ușor și primesc plăcere de la moment.
        Minunată zi a fost și astăzi! Mult dans, voie bună, baloane de săpun, râsete, personaje Disney vesele, jocuri, provocări. Copiii au rămas satisfăcuți, iar aceasta este cel mai important pentru noi, organizatorii. La ei ne-am gândit, la socializare, la conexiunea care ne-a lipsit.
     Vă dorim, dragii noștri ca aceste amintiri să vă rămână în suflete, iar la bătrânețe să le povestiți strănepoților și să le arătați poze de la Ziua Copiilor din 2021 la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș. Vă iubim, La mulți ani copii minunați!

 

Fluierar Dorina

Articole asemănătoare

Muzica zilelor noastre: Decembrie, ultima lună

Argesul COOLtural

Teatrul zilelor noastre: Bănică actor

Argesul COOLtural

Concert simfonic umanitar la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!