21.3 C
Pitești
vineri, iun. 14, 2024

Personaje din lumea Disney, jocuri și atmosferă de sărbătoare de Ziua Copiilor la Bibliotecă

Cu mult entuziasm dorim să vă spunem vestea cea bună, dragii noștri! E o veste bună atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari! V-ați dat seama despre ce este vorba?

La 1 Iunie, așa cum bine știm, sărbătorim  Ziua Internațională a Copiilor, ziua celor care ne aduc bucurie în case, cei care cu un zâmbet pot să topească o inimă înghețată, cei care iubesc sincer, cei care sunt pozitivi și plini de energie, cei care ne sunt cei mai buni profesori!

După atâta timp în care am avut restricții, ne-am ascuns după măști și am simțit considerabil lipsa socializării, vrem din suflet să vă revedem zâmbetele luminoase, ochii plini de strălucire și chipurile împăcate!

Unde? La Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” vom organiza o sărbătoare deosebită împreună cu 5 personaje din lumea Disney și o prințesă! Astfel, alături de Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy, Batman și Prințesa Elsa vom avea multe jocuri, voie bună, muzică, distracție, baloane de săpun și multe surprize ce vor face ca acest 1 iunie să fie unul special, unul spectaculos! Să fie o Victorie împotriva virusului, pentru că buna dispoziție și starea de bine ne transferă pe unde înalte.

Când? Marți, 1 iunie, ora 11:00 începe sărbătoarea dedicată copiilor!

Va așteptăm nerăbdători, la ceas de sărbătoare, sa petrecem împreună cele mai frumoase clipe dedicate copilăriei și copiilor! Haideți sa pășim împreună în lumea magica a viselor gingașe și sa zâmbim la fel de inocent și curat cum numai copiii știu s-o facă!

Dorina Fluierar

Articole asemănătoare

Eveniment cultural: S-a cântat în sinagogă

Argesul COOLtural

Din timpul pandemiei globale (text & audio)

Argesul COOLtural

Zilele Piteștiului. Iată programul complet!

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!