18.7 C
Pitești
sâmbătă, apr. 13, 2024

Soprana Irina Baianț, solistă în concertul Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 11 februarie, de la ora 19.00, la sediul de la Centrul Multifuncțional, primul concert vocal-simfonic cu spectatori, având acces 30% din public, conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile disponibile din sală. Evenimentul poate fi urmărit și on-line, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești:
https://www.facebook.com/pitestifilarmonica

.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Constantin Grigore, participă, în premieră, ca solistă, soprana Irina Baianț. În program: Johann Strauss Jr. – Uvertura la O noapte la Venezia și Uvertura la Voievodul țiganilor, Eugeniu Doga – Vals din filmul My Sweet and Tender Beast și Pasăre cu pene albastre, Frederick Loewe – Uvertura la My Fair Lady și I could have danced din My Fair Lady, Pietro Mascagni – Intermezzo din Cavalleria rusticana, George Grigoriu – Muzica e viața mea, arie din opereta Valurile Dunării, George Bizet – Suita Carmen nr. 1 (selecțiuni), George Bizet – Habanera – L’amour est un oiseau rebelle, din Carmen și Rolf Undsæt Løvland – You raise me up.
Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Pitești, prețul unui bilet fiind 30 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducerile aferente fiecărei categorii.

Articole asemănătoare

Azi, concert simfonic de Simfonia Lalelelor la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

Muzica zilelor noastre: Jazz pe la Pitești

Argesul COOLtural

Muzica zilelor noastre: Gerar, începutul de an…

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!