17 C
Pitești
vineri, iun. 14, 2024

Toate evenimentele culturale din oraș se mută la Grădina de Vară

            Avem mare plăcere, să vă anunțăm, dragă lume, că la sfârșitul acestei săptămâni vom putea merge la film. Acesta și alte evenimente vor avea loc în spatele Bibliotecii Județene „Dincu Golescu” la Grădina de Vară din Pitești! Intrarea este liberă, dar avem 2 reguli: venim cu mască de protecție și păstrăm distanța între noi. Atașăm programul pentru sfârșitul acestei săptămâni:
Vineri, 05.06.2020 – ora 21.30 – „O scrisoare pierdută”
Sâmbătă, 06.06.2020 – ora 21.30 – „Baltagul”
Duminică, 07.06.2020 – ora 21.30 – „Povestea lui Harap Alb”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         De asemenea, cei care sunt dornici de muzică live în aer liber, sunt așteptați luni, 8 iunie, de la ora 18.00, la Grădina de Vară din Pitești, la un spectacol organizat de Centrul Cultural Județean Argeș, „LUME, bine te-am RE-GĂSIT!”, susținut de artiștii Centrului Cultural Județean Argeș, acompaniați de Orchestra de muzică populară Doina Argeșului, dirijor Virgil Iordache.

            Filarmonica Pitești, de asemenea, își reia activitatea, prin concerte în aer liber. Primul concert simfonic, va avea loc joi, 11 iunie 2020, ora 18.00, dirijat de către Tiberiu Dragoș Oprea.

            Cei ce sunt dornici de piese de teatru, cântec, dans și voie bună! Duminica aceasta, vă așteptă la Grădina de Vară din Pitești două spectacole pline de emoții și trăiri. Atașăm programul: 11:30 “Lădița fermecată”, spectacol pentru copii. 19:00 “Revista în aer… liber!”

            Am avut de trecut printr-o perioadă grea, în care toți am prins un anumit dor. Felicitări pentru cei ce au fost puternici și credincioși în timpul pandemiei și speranța lor a rămas vie. Felicitări pentru întreaga Românie pentru că, aproape, am reușit și ne preluăm viața „cea de toate zilele”. Încep să funcționeze tot mai multe centre din oraș cu condiția respectării regulilor de bază pentru sănătatea publică. Nouă ne-au lipsit evenimentele culturale, ne este dor de schimbul de energie, acea energie curată, ușoară, senină ce curge ca un râu cu apă rece de munte. Cultura, de multe ori, luminează prin stropul de învățătură ce îl are. Suntem dornici de muzică live, spectacole, piese de teatru, filme, conversații și întâlniri interesante cu oameni deosebiți.

Vă așteptăm cu drag! Ne-a fost dor!

 

Articole asemănătoare

Eveniment editorial la Biblioteca Județeană

Argesul COOLtural

„Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti

Argesul COOLtural

Filmul zilelor noastre: Un film normal

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!