7 C
Pitești
joi, feb. 22, 2024

Care zâmbet poate topi o lume întreagă? Astăzi sărbătorim copilăria

      Calde felicitări pentru fiecare copilaș din acest Univers cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! Felicitări pentru cei care beau acum lapte la sânul mamei, felicitări pentru cei care învață să rostească primele cuvinte, felictări pentru cei ce fac primul pas, felicitări pentru cei ce descoperă lumea și încep să înțeleagă ce iubește sufletul lor, felicitări pentru cei care se bucură de fluturi, petale și furnici. Nu în ultimul rând, felicitări copiilor maturi,  celor care ascultă vocea interioară a copilului din ei, îndeplinesc poftele și dorințele, își ascultă și alintă cu dragoste și grijă copilul interior.
Poate nu este un secret, dar dacă ne comportăm cu noi înșine așa ca și cum ne-am comporta cu un copil mic, am fi mai sănătoși, mai plini de energie, mai veseli, mai tineri și mai senini. Doar încercați astăzi să ascultați dorințele corpului, să vă bucurați cu desertul preferat, să vă plimbați în locul în care voiați de mult, să vă urcați în copacul de cireș din grădina părinților, să vă vă alintați cum vă place. Copiii sunt niște învățători foarte buni, deseori ei ne reamintesc adevăruri pe care le uităm noi, maturii serioși. Uităm să ne bucurăm din suflet, să râdem zgomotos, să plângem atunci când ne doare, să visăm, să avem dorințe, să credem în minuni, să credem în magie și să iubim necondiționat.
… Cine sunt copiii? Ei sunt sufletele întruchipate ale părinților, sunt ceea ce au mai frumos și mai bun părinții, sunt mintea, sufletul și miracolul ce există în fiecare. Sunt precum mierea din flori, cei mai dulci!
Argeșul COOLtural vă dorește fericire și multe zile vesele alături de prieteni adevărați!
La mulți ani dragi copiii, noi maturii vă iubim și avem încredere în energia și puterea voastră! La mulț ani, Viitorul nostru!

Articole asemănătoare

Ce mai e nou prin… Moldova?

Argesul COOLtural

Investițiile în cultură în prag de Centenar, un test pentru instituțiile locale argeșene

Argesul COOLtural

Concert Walter & Anca Dionisie “Zece Ani”, la Fundația Ilfoveanu&Badea

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!