17 C
Pitești
vineri, iun. 14, 2024

Articolul de vineri: Comorile de lângă noi

Viața, așa cum este cu bune și rele, ne oferă posibilitatea să gustăm din toate. Momente plăcute sau mai puțin plăcute, oameni care vin să ne schimbe viața în mai bine sau oameni care sunt ca învățătură. Oameni în care ni se oglindește sufletul sau oameni care nu se ”lipesc” de tine. Dar fiecare își scrie povestea cu mânuța sa, cu gândurile, cu dispoziția cu care se trezesc de dimineață și cu oamenii pe care îi au la dreapta lor.
O putere de sus, pe care obișnuiesc să o numesc Dumnezeu, ne veghează pașii, ne transmite semnale pe care, fiind atenți, putem să le decodificăm. Uneori El ne dă comori adevărate în drumul nostru. Acum explic ce am în vedere.
…Oamenii buni tot timpul au dat peste oameni buni. Atragem persoane și anturaje cu care suntem la aceleași nivel de unde ale sufletului. Odată, tatăl meu a spus că în viață sunt oameni prin care Dumnezeu ne arată că ne iubește, oameni prin care vorbește Dumnezeu. Oameni pe care trebuie să-i ascultăm și să-i protejăm chiar în inimă, căci acolo sunt în siguranță.
Sunt sigură că fiecare dintre noi are un astfel de înger pe pământ, care nu dă greș niciodată, are intuiția puternică, mintea limpede, inima curată și înțelepciune cât 3 oameni la un loc. Oameni care ne luminează viața, oameni care ne limpezesc gândurile, oameni alături de care te simți nu numai în siguranță, dar de parcă ești acasă. Sunt oameni care stau fix lângă inimă și nimeni nu are voie să-i obijduiască, pentru că sunt comori fără de preț. Oameni care mereu te așteaptă și au un răspuns pentru orice întrebare. Oameni care nu se impun, dar nu poți să nu-i iubești…
Și seara, înainte de culcare, te rogi pentru ei în taină.
Voi aveți așa oameni? Vă doresc așa oameni.

                                                                                   Dorina FLUIERAR

Articole asemănătoare

Tu la ce te-ai gândit astăzi de 1 martie? Calde felicitări din partea Argeșului COOLtural

Argesul COOLtural

Argeșenii sunt invitați la marele ospăț al Micii Uniri!

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: Autobiografie de suflător

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!