18.7 C
Pitești
sâmbătă, apr. 13, 2024

Muzică fără Anotimp, cu Ozana Barabancea la Pitești

Centrul Cultural Județean Argeș invită argeșenii la un spectacol surpriză – Muzică fără ANOTIMP, desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești luni, 18.11.2019 la ora 19.00.

Ozana Barabancea și Lumini Sonore Orchestra își propun să ofere iubitorilor de muzică o seară specială, prin abordarea unui melanj de stiluri și influențe muzicale. Alături de protagoniști, vor încânta publicul Vlad Miriță, Alexandru Constantin, Oana Șerban și Alexandru Burcă.

Acest proiect de suflet este gândit cu sufletul și îl consider terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în talentul meu de a aduna o orchestră atât de tânără și dăruita!” mărturisește Ozana.

Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Româneși om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă și tehnica perfecta, ridicând muzica la cel mai înalt rang de artă. Artista sprijină tinerele talente prin festivalul Lumini Sonore by Ozana Barabancea.

Așadar, vino luni, 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești să ne bucurăm de toamnă alături de Ozana Barabancea, Lumini Sonore Orchestra și de invitații lor.

Articole asemănătoare

”Expresii și expresivitate” și ”Academicieni – președinți și membri de onoare ai Academiei Române” ~ două noi expoziții la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș

Argesul COOLtural

Articolul de vineri: Comorile de lângă noi

Argesul COOLtural

Cea mai mică piață de carte din UE. Milioane de români nu cumpără nici o carte pe an

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!