17.6 C
Pitești
vineri, sept. 22, 2023

Pitești Street Food Festival se apropie

Vineri, 21 iunie, începe Pitești Street Food Festival. Timp de trei zile, orașul lalelelor devine capitala gusturilor desăvârșite, pentru că în Piața Primăriei se vor aduna cele mai îndrăgite și colorate food truck-uri din România. Experiența culinară deosebită va fi savurată într-o atmosferă relaxată, într-un decor vesel, alături de concerte live ale unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

Experiență culinară completă

Timp de trei zile, Piața Primăriei din Pitești va deveni locul cu cele mai multe preparate street food pe metrul pătrat. Cele mai îndrăgite food truck-uri de la noi, vor fi pline, pline cu mâncare deosebit de savuroasă. Cei care vor lua parte la festivalul gastronomic vor avea, așadar, o misiune dificilă pentru că vor trebui să aleagă între burgeri americani suculenți, hot dogs cu cârnați bavarezi, sandvișuri cu pulled pork, fructe de mare, paella sau vită fragedă. Nici lista de deserturi nu este mai scurtă. Printre deliciile care îi vor răsfăța pe gurmanzi amintim clătitele, gaufrele belgiene, înghețata răcoritoare sau deserturile italienești canolli.

Vama, pe scena Pitești Street Food Festival

Mâncarea delicioasă merge neapărat cu muzică de calitate, de aceea, pentru ca experiența gastronomică să fie una completă, am pregătit și un line-up de excepție. În cele trei zile de festival, pe scena Pitești Street Food Festival vor urca artiști precum: Fab Morvan ex Milli Vanilli, Dj Jiji, Zoli TOTH și Vama.

Evoluție spectaculoasă a festivalurilor de tip street food

Sărbătoarea gastronomică Pitești Street Food Festival s-a bucurat de un real succes și în edițiile precedente. Zeci de mii de piteșteni s-au bucurat anul trecut de experiența oferită de acest festival culinar aparte. În ultimii trei ani, România a devenit un punct important pe harta mondială a evenimentelor gastronomice, iar festivalurile de tip street food au prins tot mai mult teren și la noi. Acest lucru a determinat tot mai mulți tineri să călătorească, să adune rețete unice pentru ca mai apoi să își deschidă camionete cu personalitate în care vând preparate street food.

Articole asemănătoare

Horațiu Mălăele vine la Pitești!

Argesul COOLtural

Seară Beethoven, pe pagina de facebook a Filarmonicii Pitești

Argesul COOLtural

Cea mai mică piață de carte din UE. Milioane de români nu cumpără nici o carte pe an

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!