19.8 C
Pitești
marți, sept. 26, 2023

”O declarație de dragoste vieții” la întâlnirea cu Irén Arsene Máté

       Oamenii deosebiți au fost mereu în vogă, oamenii care „sunt de o raționalitate absolută”, și mai ales acei oameni care ating cu putere coardele sufletului  și setează o atmosferă unică în preajma lor sau în cartea pe care au scris-o. Oameni care știu să povestească așa, încât să te transpună în lumea cea în care ei simt, și automat faci parte din personajele principale.
Joi, 13 iunie, la Bibliotecă, în Cadrul Festivalului de C’Arte a venit un oaspete ales care și-a deschis sufletul în fața celor prezenți. Fondatoarea uneia dintre cele mai importante edituri din România, Curtea Veche Publishing, Irén Arsene Máté  împreună cu cartea ”Es Mal Pas”, a venit să ”fure” inimile celor din sală, la un vals al vieții.
Autoarea spune: ,,n-am să regret niciodată că am scris cartea. Am scris-o pentru mine de aceea este foarte multă sinceritate în esența acesteia. Este o declarație de dragoste vieții pe care o trăiesc. În această carte prezint femeia și gândurile ei nebănuite de alții. Sunt adunate aici o mulțime de sentimente de iubire. Pe toate le-am adunat și le-am pus aici.. Lucruri sublime care din anumite motive nu le-am dat viață în anumite perioade.. Dar vreți să știți motivul scrierii acestei cărți? A fost momentul pe care a trebuit să-l marchez, am împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani.”
Atmosferă de un calm aparte, vocea autoarei a dat o notă lină acestui eveniment. A primit omagii, felicitări și mulțumirile celor prezenți.

Articole asemănătoare

Simpozion dedicat unirii Bucovinei cu România, la Muzeul Județean Argeș

Argesul COOLtural

Concert vocal-simfonic de deschidere a stagiunii a XIV-a la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

Sumară destăinuire

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!