7 C
Pitești
joi, feb. 22, 2024

La Festivalul de C*Arte: muzică de calitate. Intrarea se face pe bază de voie bună!

        Așa cum am mai menționat, în perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” Argeș împreună cu Consiliului Judeţean Argeș și în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești organizează a III-a ediţie a Festivalului de C*Arte – ediție dedicată Anului Cărții, adresat iubitorilor de carte și lectură. La eveniment vor lua parte atât cititori, cât şi creatori, editori şi difuzori. De asemenea, serile din perioada 13 – 16 iunie, vor fi înfrumusețate cu artiști și muzică de calitate.
Intrarea este liberă, trebuie să luați doar voia bună cu dumneavoastră!

Joi, 13 iunie 2019, ora 19:00
Marcian Petrescu și Trenul de Noapte                               
”RETROSPECTIVA 2009-2019/ 3 ALBUME”

Marcian Petrescu a întemeiat formația ”Trenul de noapte”. A colaborat cu Marcel Pavel, 3 Sud Est, Victor Socaciu, Guess Who. De asemenea, a conceput un sistem de sunet unic în lume, care-i permite să facă în concert ceea ce în mod normal nu ar putea obţine decât în studio prin înregistrări separate destul de elaborate. Este singurul muzician din Europa Centrală şi de Est pe al cărui albume editate în România apar trei dintre cei mai faimoşi performeri de gen americani, Sugar Blue, Charlie Musselwhite şi, acum, Rick Estrin.
Sursă,  https://www.hotnews.ro

Vineri, 14 iunie  2019, ora 19:00
Mike Godoroja și Blue Spirit
Concert ”Zeppelin Experiment”

 Muzicianul Mike Godoroja este cunoscut şi ca realizator de emisiuni de radio şi televiziune de profil blues, jazz sau rock, fondator al Mike Godoroja & Blue Spirit.

            Sursă, https://www.ziarulmetropolis.ro

 

Sâmbătă, 15 iubie 2019, ora 19:00
HEARTBEAT – Adrian și Andrei
Concert pop, rock, jazz

    Tată și fiu, medicul cardiolog Adrian Tase și fiul său Andrei Tase au făcut o formație împreună. Andrei are până în acest moment peste 200 de apariții live, de la spectacole preșcolare până la cele la scenă mai mare (la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, la Arcub, București și la Cazino Sinaia) și inclusiv peste hotare unde a participat la mai multe „JAM-session-uri” (Liverpool, Orlando, Singapore, Dubai, Austria și Bulgaria), una dintre cele mai marcante „Jam-session-uri” fiind cea de la Liverpool, din „The Cavern”, locul unde cei de la „The Beatles aveau repetiții și întâlniri muzicale destinate unui cerc de persoane mai restrâns.
Sursă, https://argesplus.ro/

Duminică, 16 iunie 2019, ora 19:00
Ducu Bertzi – Concert folk

   În mai mult de 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a susținut peste 4000 de spectacole și întâmplări artistice – numai cu Cenaclu Flacăra a susținut peste 1300 de spectacole. A avut spectacole în fiecare colțișor al României, dar și peste hotarele acesteia.
Sursă, http://www.ducubertzi.ro

 

Vă așteptăm cu drag la aceste evenimente, căci, așa cum spune Jawaharlal Nehru ”Cultura înseamnă lărgirea minţii şi a spiritului”.

Articole asemănătoare

Cartea zilelor noastre: Iubire cu peripeții

Argesul COOLtural

Festivalul cu specific roman ”Sigiliul Romei în Argeș”, ediția a VI-a, se desfășoară pe 5 septembrie

Argesul COOLtural

Cartea zilelor noastre: Vlahu` memorialist

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!