File de emoții

0
92

Emoții, emoții flori, amintiri și mulțumiri sunt singurele cuvinte ce pot descrie ziua de 16 mai, zi așteptată cu nerăbdare decătre studenții anului trei de la Universitatea din Pitești facultatea de Științe ale educației secțiunea jurnalism, ce încheie o nouă filădin viața de student a fiecăruia.

                Miezul zilei a fost marcat de un eveniment cu totul deosebit pentru cei care au participat la  festivitatea de absolvire a facultății. Studenți și profesori asistați de un numaă semnificativ de părinți, rude și prieteni, au participat la cursul festiv ce marchează trecerea celor trei ani petrecuți pe băncile universității.

S/au rostit discursuri emoționante, s/au adresat mulțumiri, s/au oferit diplome și flori, S/a vizionat  imagini de pe parcursul celor trei ani după care, s/a âncheiat cu o sesiune de fotografii.

Toți studenții au îmbrăcat cu bucurie roba, cravata și toca, pentru a se simți pentru două ceasuri aidoma romanilor care au înălțat școala la nivel senatorial, astfel că, azi,  sunt mândri că au putut parcurge acești ani de discipolat ajungând la final cu dorința de a fii de folos într/un fel sau altul,  națiunii. La final, a fost predată cheia generației viitoare.

                În aplauzele asistenței, cu mii de felicitări și cu urările de mult mai bine în viitor, au fost lăsați în urmă cei trei ani de facultate, încărcați de amintiri, învățătură și multe sfaturi.

 

Magda Campeanu