37.4 C
Pitești
marți, iul. 16, 2024

„Nepoţii lui Tănase“ vin la Piteşti

Copiii, părinţii şi bu­nicii vor putea vedea joi, 9 mai, la ora 15:00, spectacolul „Nepoţii lui Tănase“, pus în scenă de Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase“ din Bucureşti. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.

          Să nu lăsăm revista să dispară! Copii din ziua de astăzi încă trebuie să rîdă şi să se joace. „Nepoţii lui Tănase“ este spectacolul din care copilul află că viaţa este frumoasă cu toate imperfecţiunile ei. Copiii se vor amuza, vor dansa şi vor cînta, la fel ca şi părinţii şi bunicii lor. Spectacolul este şi despre aparenţe şi modul în care facem faţă realităţii. Veţi petrece două ore de feerie şi candoare la care veţi reveni negreşit. Asteaptă-te să vezi vedetele momentului în cea mai sinceră ipostază!
        Distribuţa este următoarea: Ayline Olaru, Maria Ilie, Miriam Sîrbu, Oana Chiriac, Riccardo Blan­da, Adam Abel Hamid, Carina Dogaru, Andra Mihălaşcu, Diana Sisu, Roby Stoican, Theodor Andrei, Alexia Bălteanu, Sofia Baron, Beatrice Hodina, Isa Stoica, Angelina Andrei, Bianca Gheorghisan. Alături de ei îi veţi putea vedea pe actriţele Teodora Geantă şi Irena Boclinca, dar şi trupa de dans Dance World, coregraf Alina Cimpoieru.
         Manager este Vasile Muraru, iar director adjunct Alexandru Arşinel. „Spectacolul acesta păstrează reţeta revistei de altă dată, pe care cumva, m-am gîndit să o pun într-o lumină actuală şi de ce nu, copilărească… La Revistă se spune întotdeauna tot ceea ce nu se poate spune altundeva, important este să învăţăm ceva din toată joaca aceasta şi să plecăm mai bogaţi sufleteşte din sala de spectacol! Cred că viitorul Revistei este asigurat!“, spune Alin Gheorghisan, scenaristul şi regizorul spectacolului.

Biletele s-au pus în vînzare la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, preţul unuia fiind de 30 de lei.

Articole asemănătoare

Muzica zilelor noastre: Armonii vocale de mai, la Pitești

Argesul COOLtural

Teatrul zilelor noastre: Mazilu și-ai lui…

Argesul COOLtural

Școala Altfel…

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!