21.5 C
Pitești
duminică, sept. 24, 2023

Dragoș Pătraru cu „STAREA NAȚIEI” a venit la Biblioteca Județeană

       Afară păsările ciripesc zgomotos, dar nu întrec comentariile şi zumzăitul din sala arhiplină a  Bibliotecii. Jurnalistul DRAGOŞ PĂTRARU este „mierea” de astăzi. Realizatorul şi prezentatorul emisiunei „STAREA NAȚIEI” a venit la Piteşti pentru un dialog, mai ales cu studenții de la Jurnalism. 
           Audiența pare mulțumită de această întâlnire, la care şi-au satisfăcut multe din curiozități. Întrebări de tot genul au răsunat din partea „nației”.
       Dragoş Pătraru a abordat teme care dor, începând de la educație, politică, greutăți, sărăcie, jurnalism şi noroc, dar totul pe o notă pozitivă cu glume şi căldură. „În viața aceasta trebuie să ai şi noroc ca să reuşeşti. Eu am noroc mare.. Trebuie să te simți bine acolo unde eşti şi să simți acel flux, care este foarte important. Atunci când nu mai simți cum trece vremea şi faci ceea ce iubeşti este extraordinar. Noaptea, când pun capul în pernă mă simt fericit dacă în acea zi am făcut ceva bun.”
       De asemenea, Dragoş a fost foarte deschis şi tolerant, cald şi prietenos, chiar dacă la începutul evenimentului se auzeau comentarii prin sală că ar fi o personalitate „agresivă prin vorbe şi foarte țanțoş”.
      A oferit îndrumări pentru cei care termină clasa a 12: „I-aş sfătui pe tineri să se apuce să lucreze. Iar dupa clasa a XII-a să mai stea un an ca să-şi dea seama de ce le place şi ce vor să facă cu viața lor.”  
         La provocările din sală a răspuns cu răbdare, chiar dacă atmosfera era foarte încinsă din partea „nației” şi erau personaje care voiau să fie dumnealor „cireaşa de pe tort”. 

         Întâlnirea a fost organizată de Biblioteca Județeană din Piteşti „DINICU GOLESCU”  în parteneriat cu Universitatea din Piteşti, conf.univ.dr Delia Duminică, prodecan al Facultății de Ştiințe ale Educației, Sociologie şi Psihologie.

Dorina FLUIERAR

Articole asemănătoare

Vioara lui George Enescu la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

FANFARA „ARGEȘUL” de la CLASIC la MODERN.

Argesul COOLtural

Muzica nemuritoare a lui Piazzolla în interpretarea Analiei Selis la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!