15.9 C
Pitești
miercuri, sept. 20, 2023

22 martie: Starea Nației și Dragoș Pătraru vin la Pitești!

      Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” Argeș în parteneriat cu Facultatea de Științe ale Educatiei, Științe Sociale şi Psihologie din cadrul Universității Pitești invită fanii emisiunii #StareaNației vineri, 22 martie, de la ora 11,00, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei cu nimeni altul decât Dragoș Pătraru.

       Starea Nației este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societății noastre. Producția se difuzează la Prima TV, de luni până joi de la 22.30. Starea Nației își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare.

     Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, Dragoș Pătraru este realizatorul și prezentatorul emisiunii și vine la Pitești la invitația studenților de la Jurnalism, coordonați de conf. univ. dr. Delia DUMINICĂ, prodecan al Facultății de Științe ale Educatiei, Științe Sociale şi Psihologie.

Articole asemănătoare

Expoziție de Artă Naivă la Muzeu

Argesul COOLtural

Eveniment cultural: Soviany și Ellul

Argesul COOLtural

Horațiu Mălăele vine la Pitești!

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!