17 C
Pitești
vineri, iun. 14, 2024

Atelier de jurnalism la Bibliotecă

      Călin Popescu, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, a venit la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”, miercuri, 20 februarie, de la orele 14,00, pentru un ,,Atelier de Jurnalism” ce a avut la bază cele trei volume ale domniei sale: “Descoperiri Cotidiene”, “Reporter la țărmul vieții”, “Suveniruri lăuntrice”.
       La început, atmosfera în sală avea un aer tânăr, vesel, primăvăratic. Afară soarele strălucea, cerul era senin şi se întâmpla o învălmăşeală plăcută prin centrul Piteştiului. În acelaşi timp, la bibliotecă, sala aproape plină de tineri entuziasmați la începutul evenimentului. Erau atenți şi în ochii lor se citea că sunt predispuşi să asculte.

        Invitatul a prezentat articole deosebite pe care le-a publicat de-a lungul carierei sale în domeniul, sau „specia jurnalism” aşa cum a afirmat dumnealui. Articolele de tip feature care au fost prezentate, fac, de fapt, parte din conținutul cărților. Autorul a vorbit, de asememnea, despre jurnalism, ştiri news şi articole feature, conceperea articolelor, titluri și impact. O adevărată incursiune în tehnica jurnalismului.

Articole asemănătoare

Muzica zilelor noastre: L-am revăzut pe Walter

Argesul COOLtural

START: Mult așteptatul Târg de Carte în Pitești

Argesul COOLtural

Fostul prim-secretar Catană lansează o carte de memorii

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!