13.7 C
Pitești
miercuri, feb. 28, 2024

Richard Clayderman, Dan Puric și Ștefan Popa Popa’s spectacol unic la Pitești

      Legendarul pianist Richard Clayderman, acompaniat de Orchestra Simfonică București, se va afla cât de curând la Pitești. Alături de Clayderman vor mai evolua, într-un spectacol unic, în premieră mondială, actorul Dan Puric și caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

        Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești la data de 14 martie 2019. Prețul biletelor este pe măsura valorii invitaților: Categoria VIP – 320 lei; Categoria I – 270 lei; Categoria II – 220 lei.

      The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman este, după 40 de ani de carieră, un artist în continuă ascensiune. 

        Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl susține. Acordurile perfecte de pian, compozițiile de excepție care l-au făcut celebru și carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină desăvârșit în concertele sale, generând o stare de grație care învăluie spectatorii.

Articole asemănătoare

Actualitate: Afișe piteștene de toamnă

Argesul COOLtural

Concertul de pian al lui Gershwin la Filarmonica Pitești

Argesul COOLtural

Master Class, despre filmul românesc, cu Catrinel Dănăiață la Bibliotecă!

Argesul COOLtural
error: Continutul este protejat!!!