Ultimele pregătiri la Grădina de Vară.

0
2527

       Mult așteptata redeschidere a Grădinii de Vară se apropie cu pași repezi. Pregătirile pentru acest eveniment inedit, care va avea loc sâmbătă, 4 august, la ora 19.30, aflate pe ultima sută de metri, sunt mai ales, în atenția doamnei Araxy Negoșanu, managerul Centrului Cultural Județean Argeș, din subordinea Consiliului Județean Argeș. Aceasta nu numai că a asistat si a supravegheat toate aceste pregătiri îndeaproape, dar și-a oferit și ajutorul în amenajarea unui spațiu cât mai primitor, alături de câțiva angajați și voluntari ai Bibliotecii Județene ,,Dinicu Golescu” Argeș.

      Seara mult așteptată va debuta cu recitalul extraordinar al binecunoscutului actor Dorin Vișan, intitulat ,,Sunt suflet în sufletul neamului meu”, unde se vor recita versuri din operele lui Blaga, Eminescu, Coșbuc. Momentul va fi acompaniat la flaut de Ionuț Ștefănescu.

      Va fi și o proiecție de film: ,,Ion I.C.Brătianu – Primul Ministru în perioada Primului Război Mondial”, realizat de Lucia Hossu Longin.

        Inițiativa de redeschidere a Grădinii de Vară întărește dorința, care putem spune că oarecum se împlinește și anume aceea de reconectare la lumea boemă din trecut a părinților și bunicilor noștri, deoarece suntem suflete în sufletul neamului nostru românesc, indiferent de vârstă sau statut social.