Comedie „Logodnă cu bucluc“ la Pitești

0
882

Astăzi de la orele 20,00, piteștenii iubitori de teatru sunt invitați la o comedie, care se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Logodnă cu bucluc va avea următoarea distribuție: Andy – Vlad Basarabescu / Adrian Piciorea Maria, Eliza Teofănescu / Serin Jemaa, Dida – Liliana Mocanu / Magda Catone / Victoria Dicu, Cristescu – Marius Drogeanu / Ionuţ Ciocia, Mimi – Costina Ciuciulică / Ileana Olteanu, Florescu – Ovidiu Cuncea / Gavril Pătru. Regia este semnată de Ovidiu Cuncea.

Una din cele mai reusite comedii a acestui an imortalizeaza un element foarte drag noua „Adolescenta”, perioada din viata noastra cu cele mai mari comedii. Cand nu mai suntem nici copii, nici oameni mari devenim vulnerabili oricarei provocari.  Povestea noastra ne aduce in prim plan peripetiile unor tineri indragostiti furati de valurile vietii. Iar in planul secund ne descopera niste maturi care merg la brat cu nebuniile si inocenta  adolescentei lor. Iar mai departe viata bate filmul. Un spectacol despre incurcaturi create de dragoste si ambitie!